27 Ekim 2012 Cumartesi

Galatasaray'ın Ihtiyacı Oldugu 5 Oyuncu

5) Samet Geyik (TOFAŞ):
  Geyet gelecek vaadeden bir oyuncu. Nihat İzic'in ayrılmasıyla beraber TOFAŞ'ta aldığı sürler azaldı. Hem geleceğe yatırım hem günü kurtarmak için zekice bir hamle olacaktır. TOFAŞ bonservisinde gıcıklık yapmazsa gayet güzel transfer olur.


4) Keith Simmons (Banvit):
  Galatasaray'ın 4 numaradaki sıkıntısı aşikar. Şimdilik göze batmadı ancak 4 numarada atletik bir oyuncu eksikliği var. Bu mevki için 3.5 numara biri bulmak gayet akıllıca olacaktır. Zaten elinde olan Türk pasaportu ile Keith Simmons gayet iyi bit tercih olur.



3) Chuck Davis (Banvit):
  Yine atletik bir 4 numara örneği. Üstelik istikrarlı şekilde şut da sokuyor. Ligi tanıyan blien bir oyuncu olarak adaptasyon sorunu yaşamayacaktır. Azerbaycan pasaportu bulunan oyuncu kenardan alacağı sürelerle gayet büyük bir katkı sağlayabilecek türden.
 

2) İzzet Türkyılmaz (Banvit):
   Atletizm, şut, blok tehdidi, açık alan oyunu... Herşeyden bir gıdım var.  (Sadece fizik yönünden istenen düzeyde değil.) Bu sene draft'ta Denver Nuggets tarafından seçildi. NBA çıkışı olması Banvit için vazgeçilmez olmamasını sağlayacaktır. "500.000 $ + Sertaç Şanlı" gayet makul bir teklif olur.


1) Carlos Arroyo (Free Agent):
  Geçen sene Beşiktaş Milangaz'ın 3 kupa kazanmasında rolü büyüktü. Geçen sene Ergin Ataman'la çalıştığı için Ergin Hoca da onu istiyordur. Jamont Gordon'un dolduramadığı 1 numara mevkisi için gayet güzel bir tercih olacaktır. Şu sıralarda NBA'de kontrat aradığı için getirmek kolay olmayacaktır ama gelirse bir 3 kupa daha kazanabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder